fbpx

Ofek Learning Hub: Learn Hebrew, Israeli Spirit, Israeli Innovation, Enrichment, and more

  מפגש היכרות +KESHET

הצטרפו אלינו למפגש היכרות לתוכנית קשת פלוס.

במהלך מפגש ההיכרות הילדים יוכלו להכיר את המורה, להתנסות ולחוות מהקסם שיתרחש בשיעורי קשת פלוס. בסוף המפגש יהיה זמן לשאלות של ההורים.

המפגש ייערך ביום שלישי ה 29 בנובמבר בשעה 2PM PST/5PM EST ובשעה 5PM PST/8PM EST. משך כל מפגש כ- 30 דקות.

המפגש אינו כרוך בתשלום, אבל מחייב הרשמה כדי לקבל את הלינק לזום.

להרשמה למפגש בשעה 2PM PST/5PM EST לחצו פה.

להרשמה למפגש בשעה 5PM PST/8PM EST לחצו פה.                                                                                  

+KESHET

תוכנית קשת חברה לקורסי העברית של אופק, ומציעה לכם תכנית אונליין ללימוד עברית בשילוב התכנים של תוכנית קשת, בביתכם. בקורסי העברית קשת+ נלמד את כל מיומנויות השפה דרך הנושאים, השירים והסיפורים שנלמדו בתוכנית קשת.
מצפים לכם בתוכנית חוויתית ומעשירה.

                                                                                  

Courses that we offer

Hebrew 21 Sessions
2PM PST
5PM EST
Dec 6, 2022
Hebrew 21 Sessions
5PM PST
8PM EST
Dec 6, 2022

Do you have any questions?
We have the answers!

Registration is Open!​

Join hundreds of Jewish and Israeli-Americans across the nation that are enriching their knowledge and skills through courses with top-tier teachers from the United States and Israel. 

Are you looking for Hebrew lessons?

Learn more about our educational programs.  Book your free introductory call with one of our Hebrew teachers!
Open chat
1
💬 Need help?
We offer incredible courses in a variety of topics. Can’t find what you’re looking for? Need assistance? The button below will start a LIVE WhatsApp chat with one of our team members.